Din bolig i sentrum.

Gjøvik er en by som stadig urbaniseres. Dette har vi tatt hensyn til. Origo-prosjektet, med selveierleiligheter fra 24m² til 170m², er moderne og fremtidsrettet med gjennomtenkte løsninger. For å ivareta uteområder bygger vi i høyden, noe som gir ekstra rom for grøntareal. I tillegg gir det mye lys og luft mellom bygningene.

Gjennomtenkt kvalitet.

Det har vært viktig for oss å tenke kvalitet i hele Origo-prosjektet. Materialene i leilighetene oser av kvalitet, og det er lagt vekt på å skape et lyst og lunt hjem gjennom store vindusflater. Glassfasader på balkongen gir ytterligere lysgjennomgang til leilighetene. I tillegg til kvalitetskjøkken fra HTH, integrerte hvitevarer og vannbåren gulvvarme, kan vi nevne flislagt entre og eksklusiv 1-stavs eikeparkett i kjøkken, stue og soverom. Leilighetene har nøye gjennomtenkte planløsninger og heis til alle etasjer.

En by i byen.

En liten oase midt i kjernen av bylivet finner du Origo. Et kvartal som både er pulserende og avslappet på en og samme tid. Uteområdet har fri ferdsel, samtidig som du opplever å ha private, skjermede soner. En park midt i kvartalet med både rosebusker, benker og lekeapparat, bidrar til at dette er en plass som kan romme både gamle og unge.